مقاله دانشگاهی –
بررسی رابطه بین سیستم های اطلاعات مدیریت و ساختار سازمانی در سازمانهای دولتی و نهادهای منتخب …
Posted onAuthorمدیر سایتدیدگاهها برای مقاله دانشگاهی –
بررسی رابطه بین سیستم های اطلاعات مدیریت و ساختار سازمانی در سازمانهای دولتی و نهادهای منتخب … بسته هستند
بالاتر از ۲۵ سال
۱۱
۵
۱۰۰
مجموع
۲۱۹
۱۰۰
–
نمودار شماره ۴-۵٫ درصد فراوانی پاسخدهندگانبراساسمتغیر سابقه خدمتی ۴-۳ تجزیه و تحلیل استنباطی دادهها به منظور بررسی فرضیات و پی بردن به جواب سؤالات تحقیق، دادههای حاصل از پرسشنامه جمعآوری و در نرم افزار SPSS وارد شدند. آزمونهای مورد استفاده در این تحقیق شامل آزمون همبستگی اسپیرمن به منظور بررسی وجود رابطه بین سیستمهای اطلاعات مدیریت و عناصر ساختار سازمانی میباشد. از اینرو، به طور جداگانه، رابطه بین متغیرها از طریق آزمون اسپیرمن بررسی شده است. ۴-۳-۱٫ بررسی همبستگی مقدار ضریب همبستگی اسپیرمن، به منظور تعیین درجه و میزان ارتباط خطی بین دو متغیر فاصلهای یا نسبی در دادههای غیرنرمال مورد استفاده قرار میگیرد (حبیبپور و صفری، ۱۳۸۸، ص۴۵۴). ضریب همبستگی همواره عددی بین ۱- تا ۱ میباشد. اگر ضریب همبستگی بین دو متغیر بین ۱- تا صفر باشد؛ رابطه خطی بین متغیرها معکوس میباشد که در این حالت، هرچه ضریب همبستگی به ۱- نزدیکتر باشد؛ رابطه معکوس بین دو متغیر قویتر است. همچنین اگر ضریب همبستگی بین صفر تا ۱ باشد؛ رابطه خطی بین دو متغیر مستقیم میباشد که در این حالت، هرچه ضریب همبستگی به ۱ نزدیکتر باشد؛ رابطه مستقیم دو متغیر قویتر است. در این پژوهش به منظور بررسی نرمال بودن متغیرهای پژوهش از آزمون کولموگروف- اسمیرنف استفاده شد. همانگونه که جدول زیر نشان میدهد سطح معناداری در پیچیدگی عمودی، رسمیت و تمرکز برابر با ۰۰۰/۰، پیچیدگی افقی برابر با ۰۰۱/۰ و سیستمهای اطلاعاتی ۴۳۵/۰ می باشد، بنابراین بجز متغیر میزان استفاده از سیستمهای اطلاعاتی، همگی کوچکتر از ۰۵/۰ میباشد؛ پس با اطمینان بیش از ۹۵ درصد میتوان گفت همهی متغیرها به جز متغیر میزان استفاده از سیستمهای اطلاعاتی مدیریت، دارای توزیع نرمال نبوده و فقط سسیستمهای اطلاعاتی دارای توزیع نرمال میباشد. بدین دلیل از ضریب همبستگی اسپرمن جهت سنجش همبستگی خطی بین متغیرها استفاده میشود. جدول شماره ۴-۶٫ نتایج آزمون کولموگروف اسمیرونوف برای برازندگی توزیع نرمال
رطوبت ۷/۲۵ مواد نشاستهای ۲۱/۴۵ قندها ۵/۱۳ پروتئین ۱/۱۲ چربیها ۰/۴۱ فیبر ۱/۱۱ خاکستر ۰/۵۴ ۲-۱-۱-۲- فرآوری و تبدیل کاساواعمر مفید کاساوا چند روز است و خواص ویژه خود را از دست میدهد اگر برگ های کاساوا دو هفته قبل از برداشت حذف شوند عمر مفید آن دو هفته طولانی تر میشود. قرار دادن ریشه […]
از دیدگاه گیاه شناسی لوبیا روغنی با نام علمی Glycine max گیاهی است از تیره نخود) لگومینوز) که به صورت بوتهای استوار و با شاخ بر گ زیاد رشد میکند. ریشه سویا مستقیم و با انشعاب زیاد است اما در شرایط ایران ریشه در عمق ۳۰ سانتی متر خاک پراکنده است. بر روی ریشه سویا […]
“لویت ” و ” وایلسر” در سال ۱۹۸۵ مجموعه پیش بینی هایی را در زمینه اثرات کامپیوتر بر سازمانها ارائه دادند . این نویسندگان پیشنهاد کردند که شرکت ها و سازمانها باید به عنوان نتیجه فن آوری کامپیوتری جدید ،مجددا متمرکز شوند ،دسترسی بیشتر به اطلاعات نسبت به گذشته ، به مدیریت اجازه میدهد که […]